PEMBELIAN EBOOK WAJAH CANTIK TANPA SUPLEMEN

PEMBELIAN EBOOK WAJAH CANTIK TANPA SUPLEMEN



















Ini wajah terbaru saya. Bebas parut, bebas jerawat, bebas kedut di tepi mata, hanya dari produk homemade yang dihasilkan sendiri dan bahan dapur saja. Anda mahukan kulit seperti ini? Boleh follow saya di FACEBOOK.


Hai, anda ada masalah ini?

  • Nak cantik tapi harga skin care mahal?
  • Nak cantik dan nampak menonjol dari jauh tapi malu kerana yang menonjol adalah jerawat batu?
  • Rasa down kerana kulit kasar, pori besar dan berminyak?
  • Kulit kering dan cepat timbul garisan kedut tak padan usia?
  • Jeragat teruk dan kulit nipis akibat pemakaian produk bermerkuri dan tinggi hidrokuinon?
  • Nak cantik tapi bimbang dengan bahan kandungan skin care di pasaran?
  • Teringin nak cuba buat sendiri produk kecantikan di rumah guna bahan dapur?

Ahaa, anda berada di tempat yang betul, yeahh!

Saya sediakan satu PANDUAN untuk anda hasilkan sendiri produk kecantikan gunakan sayur-sayuran, buah-buahan, herba, rempah ratus dan juga apa saja yang ada di dapur tu. Tak susah, tak mahal dan tak bimbang pun ada bahan kimia berbahaya.


SIAPA SAYA? 

Saya Mastura Rashid, seorang certified herbalist yang cintakan bahan alami dan SUKA BERKONGSI ILMU berkaitan herba, kesihatan dan kecantikan di facebook. Tekan je link facebook tu untuk kenal saya dengan lebih rapat. Jangan malu tekan butang FOLLOW dan SEE FIRST ok.

Sekarang saya sedang mendalami perihal dan kegunaan herba tempatan dari guru saya, seorang pakar herba yang juga seorang doktor medikal yang telah pun berkhidmat selama 40 tahun dengan kerajaan, dan dah mengkaji tentang herba tempatan hampir 20 tahun lamanya.


EBOOK INI UNTUK SIAPA?

  • Suri rumah yang alami masalah kulit akibat keletihan dan emosi tak stabil
  • Pelajar yang nak perbaiki masalah kulit akibat pemakanan dan waktu tidur yang tak menentu
  • Wanita bergaji kecil tapi mahu cantik seperti buat rawatan di spa mahal
  • Wanita yang dah bosan cuba pelbagai jenis skin care tapi tiada hasil
  • Ibu-ibu yang ada alergi teruk dengan skin care di pasaran
  • Wanita yang berkulit sensitif
  • Wanita yang ada eczema teruk


LELAKI BOLEH TAK?

Harusslah boleh juga. Panduan ni tak terhad pada wanita saja. Eh lelaki pun sama tau, ramai je ada masalah kulit dan kebimbangan dengan produk-produk di pasaran sekarang.


KENAPA SAYA HASILKAN PANDUAN INI?

Saya faham, kerana dulu kulit saya pun banyak parut hitam akibat jangkitan dari kucing jalanan yang dibela. Saya sendiri dah cuba pelbagai skin care, hinggalah akhirnya saya belajar untuk buat skin care sendiri secara professional. Masalah kulit mulai pulih sepenuhnya.

Tapi berapa ramai yang mampu untuk beli skin care di pasaran? Produk skin care yang saya hasilkan juga tidak murah kerana menggunakan hampir kesemuanya menggunakan 100% bahan organik.

Saya teringat, dan hingga sekarang masih terkesan, apabila ada seorang ibu ini memohon untuk buat bayaran ansuran hanya untuk memiliki produk skin care yang saya hasilkan.

Ya, skin care organik tidak murah. Dan bahan-bahan organiknya 100% diimport dari luar negara.

Berapa ramai yang MAHU CANTIK UNTUK SUAMI tapi keperluan anak dan barang dapur lebih UTAMA? Berapa ramai ibu-ibu yang rasa DOWN SELEPAS BERSALIN kerana keadaan rupa dan kulit yang teruk?

Ramai..sangat ramai.

Walaupun saya hasilkan skin care dan body care organik, tapi saya tahu, harga yang mahal takkan mampu dibeli oleh semua orang,terutama suri rumah, pelajar dan wanita berpendapatan rendah.

Jadi ini adalah satu bentuk KINDNESS yang saya pilih untuk wanita seperti anda.  Saya mahu anda buat sendiri skin care anda dari bahan dapur, dengan kos yang sungguh murah, dan DARI BAHAN YANG MUDAH DAPAT, 100% SELAMAT!

Saya mahu melihat anda mengukir semula senyuman bahagia apabila melihat perubahan kulit yang semakin positif, yeayy!


ADAKAH RESIPI DALAM PANDUAN INI BERKESAN?

Ya, sungguh berkesan! Mampu meredakan kegatalan kulit akibat ekzema. Mampu merawat masalah kulit berjerawat. Mampu menghilangkan garis kedutan di wajah.

Cuma, ianya mengambil masa sedikit.

Tapi lebih baik anda cuba dulu, dan lihat hasilnya, dari anda membazir duit mencuba pelbagai jenis skin care di pasaran, kan?


APA ISTIMEWANYA PANDUAN ADA DALAM EBOOK INI?

✔️ Ketahui jenis kulit anda dengan kaedah teori dan praktikal

✔️ 20+ Resipi lengkap untuk kulit normal, kombinasi, berminyak, sensitif, kering dan matang

✔️ 20+ Resipi lengkap pencuci muka, pelembab, toner, krim mata, masker muka, skrub muka, losyen dan juga kiub ais berherba! Oh tak lupa juga ada serum vitamin C

✔️ 5 Resipi teh untuk kulit cantik berseri yang anda tak sangka pun mudah sungguh nak buatnya. Oh ada teh Vitamin C juga

✔️ Panduan diet sihat untuk atasi masalah kulit 

✔️ Panduan sebelum dan selepas hasilkan produk


ADA BONUS APA LAGI YA?

Haa, saya tahu, anda memang sukakan bonus! Nak tahu tak, saya akan bantu anda cantik semula dengan:

✔️ Group sokongan di telegram yang bernilai RM100

✔️ Perkongsian aktiviti di group telegram

✔️ Resipi bonus dalam ebook, termasuk resipi surprise yang akan diberi hanya dalam group, yeayy!


BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Nak tahu tak, harga MINI EBOOK yang sama, yang pernah saya keluarkan pada tahun 2018 adalah RM30. Itupun hanya 30 muka surat saja.

Tapi, kenapa perlu bayar RM30 untuk mini ebook, sedangkan untuk versi penuh ini dengan 73 muka surat, anda hanya perlu bayar RM25 saja.

Nilai sebenar? Mungkin anda boleh fikirkan sendiri.

Apaaa? RM25 untuk 73 muka surat? Bukan itu saja, dapat lagi sokongan di group telegram yang bernilai RM100!

Jadi nilai sebenar panduan ini termasuk group telegram hampir RM200, tapi anda beli cuma dengan harga RM25 saja.

Berbaloi tak? Memang sangat berbaloi! 

Lihat apa kata pembeli.


"Berbaloi sangat..resepi mahal!" ~ Meamira

"Best sangat-sangat ebook ni kak mas..teruja sangat nak buka dan baca." ~ Intan

"Kakmas lawo lah ebook ni." ~ Saniah

"Sangat murah kak..kalau buat buku ni lagi mahal ni. hehehe." ~ Nouri

" Alhamdulillah...tq k.mas...saya seorang eczema fighter...memang tak boleh pakai produk sebarangan...memang kena kembali ke hasil alam pulak...tq k.mas hasilkan ebook ni...memang saya cari-cari..." ~ Jue


Setiap pembeli akan dapat link GROUP TELEGRAM KHAS selepas pembelian disahkan ok.

Saya akan bantu anda dapat kulit idaman, hingga anda berjaya tingkatkan keyakinan, dan gembira untuk keluar rumah tanpa secalit pun mekap.

Saya tunggu anda di group telegram ya!

Aktiviti group secara rasminya bermula pada 4 Februari 2019 (Isnin).


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Wajah Cantik Tanpa Suplemen
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Apakah saluran yang boleh pihak Mastura Rashid Herb Crafter hubungi anda untuk promosi terbaru? Jangan lepaskan peluang mendapat diskaun dan free gift!

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel masturarashidhq@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMAR ALCHEMISTS CRAFT
No. Akaun562209648977
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

MAR ALCHEMISTS CRAFT
masturarashidhq@gmail.com