PEMBELIAN EBOOK WAJAH CANTIK TANPA SUPLEMEN

Akhirnya, dapat juga saya rawat sendiri masalah kulit hanya dari bahan dapur...


INI ADALAH PRODUK DALAM FORMAT PDF (DIGITAL) DAN

DIBACA MENGGUNAKAN APLIKASI ADOBE READER.

BUKAN BUKU FIZIKAL YANG DIPOS


Miliki 40+ Resipi Penjagaan Wajah Tanpa Suplemen hanya dari BAHAN DAPUR yang boleh digunakan untuk pelbagai jenis masalah kulit. 

Baca, Sedia Bahan dan Guna Tanpa Was-was!



SEBELUM ANDA BUAT KEPUTUSAN NAK BELI EBOOK INI, MOHON BACA SAMPAI HABIS PENERANGAN DI BAWAH. 

KENALI SAYA, KENAPA SAYA HASILKAN EBOOK INI, APA CONTENT EBOOK, SIAPA YANG SESUAI, SIAPA YANG TAK SESUAI DAN APA BONUS YANG DIBERI DI DALAM EBOOK DAN JUGA SOKONGAN UNTUK PEMBELI.



SIAPA SAYA?


Salam semua,

Saya Mastura Rashid, seorang certified herbalist yang mendapat sijil Master Herbalist dari akademi luar negara.

Boleh dipanggil Kak Mas, Mastura atau Fiona. Sejarah nama fiona tu panjang ok.

Seorang yang cintakan bahan alami dan SUKA BERKONGSI ILMU berkaitan herba, kesihatan dan kecantikan di facebook.

Misi saya adalah, mahu educate orang lain cara penggunaan herba dengan dos yang selamat, dan juga hasilkan produk kecantikan yang menggunakan bahan organik.

Ya, saya menghasilkan produk kecantikan organik homemade. 80% bahan yang saya gunakan diimport dari luar negara. Setiap bahan yang dimasukkan ke dalam produk akan dipilih dengan hati-hati, mengikut sukatan yang betul.

Tahu kan, bila kita amalkan sesuatu herba atau petua tanpa panduan yang betul, banyak kesan sampingan dia? Haaa, itulah yang saya cuba kongsikan sejak zaman batu lagi. 

Tekan je link facebook ni untuk kenal saya dengan lebih rapat.

Jangan malu tekan butang FOLLOW dan SEE FIRST ok.

Sekarang saya sedang mendalami perihal dan kegunaan herba tempatan dari guru saya, seorang pakar herba yang sangat saya hormati.

Beliau juga adalah seorang doktor medikal yang telah pun berkhidmat selama 40 tahun dengan kerajaan. Beliau sudah mengkaji tentang herba tempatan hampir 20 tahun lamanya dan mempunyai klinik herba tersendiri di utara tanah air. 

Part paling seronok adalah masuk ke hutan mengenal pokok-pokok herba super power, tapi malangnya dikejar pacat yang kelaparan pula. 

Oh ngerinyaaa!


KENAPA SAYA HASILKAN EBOOK INI?


Dulu kulit saya pun banyak parut hitam akibat jangkitan dari kucing jalanan yang dibela. Saya sendiri dah cuba pelbagai skin care untuk baiki semula masalah kulit ni.

Hinggalah akhirnya saya belajar untuk buat skin care sendiri secara professional. Masalah kulit mulai pulih sepenuhnya.

Tapi berapa ramai yang mampu untuk beli skin care di pasaran? Produk skin care yang saya hasilkan juga tidak murah kerana hampir kesemuanya menggunakan bahan organik 100% certified.

Saya teringat, dan hingga sekarang masih terkesan, apabila ada seorang ibu wasap saya, memohon untuk buat bayaran ansuran hanya untuk memiliki produk skin care yang saya hasilkan. 

Saya terkesan kerana terharu betapa saya baru sedar yang saya ada follower dan pembeli setia yang SANGGUP mengumpul duit semata-mata mahu memiliki produk yang saya hasilkan.

Ya, skin care organik tidak murah kerana seperti yang saya katakan, 80% bahan diimport dari luar negara.

Berapa ramai yang MAHU CANTIK UNTUK SUAMI tapi keperluan anak dan barang dapur lebih UTAMA?

Berapa ramai ibu-ibu yang rasa DOWN SELEPAS BERSALIN kerana keadaan rupa dan kulit yang teruk?

Ramai..sangat ramai.

Walaupun saya hasilkan skin care dan body care organik, saya tahu, harga yang mahal takkan mampu dibeli oleh semua orang, terutama suri rumah, pelajar dan wanita berpendapatan rendah.

Jadi ini adalah satu bentuk KINDNESS yang saya pilih untuk wanita seperti anda.  Saya mahu anda buat sendiri skin care anda dari bahan dapur, dengan kos yang sungguh murah, dan DARI BAHAN YANG MUDAH DAPAT, 100% SELAMAT!

Saya mahu melihat anda mengukir senyuman bahagia semula apabila melihat perubahan kulit yang semakin positif. Boleh kan?



Ini antara perkongsian saya di facebook sejak akhir tahun 2016 hingga awal tahun 2019. 























Jangan lupa FOLLOW SAYA DI FACEBOOK ok!



Sekarang saya persembahkan...


EBOOK 40+ RESIPI PENJAGAAN WAJAH TANPA SUPLEMEN 73 MUKASURAT!


Dengan resipi yang power, berkesan dan sesuai untuk kulit normal, kombinasi, berminyak, sensitif, kering dan matang! Bukan itu saja, ada lagi 24 BONUS RESIPI khas untuk anda!


Penat tau nak zahirkan segala mak nenek resipi dalam ebook ni. Saya persembahkan ia dalam bentuk paling cantik, tersusun dan mudah difahami.



APA ISI KANDUNGAN EBOOK NI?


-1-

  • Kenapa kulit anda bermasalah? Apa puncanya?
  • Tak pasti jenis kulit sendiri? Haa, buat ujian yang saya dah kongsikan dalam ebook ni. Lepas ni anda takkan tersilap dah pilih resipi yang bersesuaian atau pilih produk di drug store.


































-2-

  • Ramai orang buat silap dengan rutin yang caca marba. Eh tahu tak sepatutnya penjagaan wajah ni ada rutin harian, mingguan dan bulanan? Haa saya dah kongsikan untuk anda. 
  • Apa diet yang sesuai untuk jenis kulit anda? Ada resipi teh herba yang special tau.
  • Eh ada DOs and DON'Ts juga ke? Ya. Perkara penting yang perlu anda ambil tahu sebelum, sewaktu dan selepas menghasilkan produk rawatan dari bahan dapur. Ingat ya, semuanya tiada pengawet seperti produk komersil. Jadi perlu untuk anda ikuti langkah-langkah yang dikongsi dalam ebook ini.



-3-

Haaa inilah bahagian  yang ditunggu-tunggu untuk dibaca. 

  • Apa resipi untuk kulit normal, kering, kombinasi dan lain-lain?
  • Resipi yang lembut dan berkesan untuk atasi masalah kulit anda.
  • Resipi yang menggunakan bahan mudah cari dan tidak buatkan poket anda koyak teruk pun.



-4-

  • 24 BONUS RESIPI yang menarik!
  • 6 jenis kiub ais berherba
  • 7 jenis masker & skrub muka
  • 3 resipi losyen memutih dan ada lagi, VITAMIN C SERUM HOMEMADE!
  • 6 resipi herba untuk wap muka yang penting untuk anda buat supaya kecantikan dan kelembutan kulit maintain






LIHAT KANDUNGAN EBOOK SETERUSNYA...














INI KULIT TERBARU SAYA...

Bebas parut, bebas jerawat, bebas kedut di tepi mata, hanya dari produk homemade yang dihasilkan sendiri dan bahan dapur saja.

Anda mahukan kulit seperti ini? Boleh baca ebook ini dan follow perkongsian saya di FACEBOOK.



EBOOK INI UNTUK ANDA YANG

ADA MASALAH:


  • Nak cantik tapi harga skin care mahal
  • Nak cantik dan nampak menonjol dari jauh tapi malu kerana yang menonjol adalah jerawat batu
  • Rasa down kerana kulit kasar, pori besar dan berminyak
  • Kulit kering dan cepat timbul garisan kedut tak padan usia
  • Jeragat teruk dan kulit nipis akibat pemakaian produk bermerkuri dan tinggi hidrokuinon
  • Nak cantik tapi bimbang dengan bahan kandungan skin care di pasaran
  • Teringin nak cuba buat sendiri produk kecantikan di rumah guna bahan dapur


Ahaa, anda berada di tempat yang betul, yeahh!

Saya sediakan satu PANDUAN untuk anda hasilkan sendiri produk kecantikan gunakan sayur-sayuran, buah-buahan, herba, rempah ratus dan juga apa saja yang ada di dapur tu.


Tak susah, tak mahal dan tak bimbang pun ada bahan kimia berbahaya.



EBOOK INI SESUAI UNTUK:


  • Suri rumah yang alami masalah kulit akibat keletihan dan emosi tak stabil
  • Pelajar yang nak perbaiki masalah kulit akibat pemakanan dan waktu tidur yang tak menentu
  • Wanita bergaji kecil tapi mahu cantik seperti buat rawatan di spa mahal
  • Wanita yang dah bosan cuba pelbagai jenis skin care tapi tiada hasil
  • Wanita yang ada alergi teruk dengan skin care di pasaran
  • Wanita yang berkulit sensitif
  • Wanita yang ada ekzema teruk


LELAKI BOLEH TAK?


Harusslah boleh juga. Panduan ni tak terhad pada wanita saja.

Eh lelaki pun sama tau, ramai je ada masalah kulit dan kebimbangan dengan produk-produk di pasaran sekarang.


EBOOK INI TAK SESUAI JIKA:


  • Anda tak suka masuk dapur
  • Anda tak suka pegang pisau
  • Anda tak suka buka peti sejuk
  • Anda tak suka membaca
  • Anda lebih suka habiskan duit cuba skincare sana situ sini
  • Anda mudah terpedaya dengan saranan rakan-rakan
  • Anda pengamal tegar skincare INSTANT PUTIH CANTIK MULUS LICIN 3 HARI (sah-sah ada bahan kimia menghakis yang beracun)
  • Anda lebih suka bergolek-golek saja atas sofa dan PASRAH saja dengan masalah kulit sedia ada


RESIPI DALAM EBOOK INI

BERKESAN KE?


Ya, sungguh berkesan! Mampu meredakan kegatalan kulit akibat ekzema. Mampu merawat masalah kulit berjerawat. Mampu menghilangkan garis kedutan di wajah.

Cuma, ianya mengambil masa sedikit.

Kan lebih baik anda cuba dulu. Lihat hasilnya dari anda membazir duit mencuba sana situ sini yang ada di pasaran kan?


APA ISTIMEWANYA PANDUAN DALAM EBOOK INI?


✔️ Ketahui jenis kulit anda dengan kaedah teori dan praktikal

✔️ 20+ Resipi lengkap untuk kulit normal, kombinasi, berminyak, sensitif, kering dan matang

✔️ 20+ Resipi lengkap pencuci muka, pelembab, toner, krim mata, masker muka, skrub muka, losyen dan juga kiub ais berherba! Oh tak lupa juga ada serum vitamin C

✔️ 5 Resipi teh untuk kulit cantik berseri yang anda tak sangka pun mudah sungguh nak buatnya. Oh ada teh Vitamin C juga

✔️ Panduan diet sihat untuk atasi masalah kulit 

✔️ Panduan sebelum dan selepas hasilkan produk


TUNGGU, ADA BONUS LAGI!


Haa, saya tahu, anda memang sukakan bonus! Nak tahu tak, saya akan bantu anda cantik semula dengan:


✔️ Group sokongan di telegram yang bernilai RM100

✔️ Perkongsian aktiviti di group telegram

✔️ 24 resipi bonus dalam ebook, termasuk resipi surprise yang akan diberi hanya dalam group, yeayy!



MENARIK KAN?

TAPI BERAPA ONGKOSNYA?


Nak tahu tak, harga MINI EBOOK yang sama, pernah saya keluarkan pada tahun 2018 adalah RM30. Itupun hanya 30 muka surat saja.

Gulpp..!

30 mukasurat saja dah RM30? Yelah betul. Tak tipu. Tapi, kenapa perlu bayar RM30 untuk mini ebook, sedangkan untuk versi penuh ini dengan 73 muka surat, anda hanya perlu bayar RM25 saja.


RM25 untuk 73 muka surat?

Biar betul? Ya, betul.

TAPI...ada TAPINYA.



RM25 untuk 500 orang pertama SAJA!

(JIMAT RM65 DARI HARGA ASAL RM90)

(Kemudian, harga akan meningkat RM10 apabila setiap kuota 500 orang habis)

Akhirnya, kembali pada harga asal RM90 ini.

Berbaloi tak?

Memang sangat berbaloi! 



APA KATA PEMBELI?


"Berbaloi sangat..resepi mahal!" ~ Meamira

"Best sangat-sangat ebook ni kak mas..teruja sangat nak buka dan baca." ~ Intan

"Kakmas lawo lah ebook ni." ~ Saniah

"Sangat murah kak..kalau buat buku ni lagi mahal ni. hehehe." ~ Nouri

" Alhamdulillah...tq k.mas...saya seorang eczema fighter...memang tak boleh pakai produk sebarangan...memang kena kembali ke hasil alam pulak...tq k.mas hasilkan ebook ni...memang saya cari-cari..." ~ Jue






MENARIK KAN? 

ADA SUPPORT TAK LEPAS DAH BELI EBOOK NI?


Yaaaa. Setiap pembeli akan dapat link GROUP TELEGRAM KHAS selepas pembelian disahkan ok.

Tanyalah APA SAJA DALAM GROUP berkaitan penjagaan wajah, cara pilih bahan, jenama bahan yang bagus dan tips tambahan. Saya tak makan orang ok.

Saya akan bantu anda dapat kulit idaman, hingga anda berjaya tingkatkan keyakinan, dan gembira untuk keluar rumah tanpa wajah yang pucat walau tanpa secalit mekap!

Saya tunggu anda di group telegram ya!


Jangan lupa FOLLOW SAYA DI FACEBOOK! #muahciked!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Wajah Cantik Tanpa Suplemen RM25 (DISKAUN EARLY BIRD RM65)
Ebook Wajah Cantik Tanpa Suplemen RM35 (DISKAUN WANITA JELITA RM55)
Ebook Wajah Cantik Tanpa Suplemen RM45 (DISKAUN WANITA HEBAT RM45)
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Apakah saluran yang boleh pihak Mastura Rashid Herb Crafter hubungi anda untuk promosi terbaru? Jangan lepaskan peluang mendapat diskaun dan free gift!


Maklumat Peniaga

MAR ALCHEMISTS CRAFT
masturarashidhq@gmail.com